svilo.com/PricelistBG.htm>

Готови табли за игра и аксесоари, Ценоразпис и Процедура за изготвяне по поръчка

Готови изделия

Посочените размери са при затворено състояние. Цените включват опаковка и транспорт.
S50 Джъмбо @ 450.00 EUR е луксозна (64x40 cm) Табла за игра с диаметър на пула 50 mm .

Кожена табла Джъмбо S50L @ 540.00 EUR Изготвена от естествена кожа (64x40 cm) Табла за игра с диаметър на пула 50 mm .


S44 Царска табла @ 225.00 EUR Голяма турнирна (60x35 cm.) Табла за игра с 44 mm (1.75") диаметър на пула.

кожена S44 Царска табла @ 360.00 EUR голяма турнирна (60x35 cm.) кожена Табла за игра с 44 mm диаметър на пула.


S40 Стандартна табла @ 144.00 EUR Стандартна (52x33 cm) турнирна табла за игра с 40 mm диаметър на пула с дълговечни хромирани ключалки.

Кожена табла S40 Стандартна @ 225.00 EUR Кожена табла за игра Стандарт (52x33 cm) турнирен размер 40 mm (1.50") диаметър на пула, дълговечни хромирани ключалки.


SB40 Златна Котва @ 149.00 EUR е (52x33 cm) модел на табла за игра с 40 mm c месингови цифрови брави.

Кожена SB40 Златна Котва @ 225.00 EUR is (52x33 cm)КОЖЕН модел на табла за игра с 40 mm пул, с месингови цифрови брави.


S33 Компактна @ 144.00 EUR табла за игра с 33 mm диаметър на пула
Таблите за игра "Свило" са луксозни, на тях се играе леко и са дълговечни. Всеки табла комплект съдържа чашки за зарове от естествена кожа..
Освен това имате избор от Кожени чашки за зарове @ 30.00 EUR . За да видите повече модели, цветове, размери и цени, отваряйте хипервръзките. Можете да избирате също и Прецизни зарове @ 30.00 EUR ,Външност, Игрално поле, цветове на пуловете.

Персонализиране

Можете да персонализирате всеки табла комплект като бъдат сменени цветът на пуловете, цветът на чашките за зарове, моделът на чашките за зарове, цветът или размерът на заровете, размерът и цветът на контриращия куб. Персонализирането на табла комплект най-често е безплатно, ако има техническа възможност (размери, наличност и т.н). Необходимо е само да попитате преди да купите. В някои случаи се налага доплащане.
ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИТВАНЕ/ПОРЪЧКА

Табли за игра по поръчка

Таблата за игра може да се направи по поръчка съгласно изискванията на клиента. Той може да избере размера на таблата си ( налични са 4 размера), материал и цвят на външност, материал и комбинация от цветовете на игралното поле, вид на дръжката, вид размер и цвят на чашките за зарове, тип, размер и цвят на заровете. Размер на контриращия куб. и т.н.
Може да се поръча различен печат върху външната страна, върху игралното поле, в преградната област за пулове или върху чашките за зарове. Начинът да поръчате е като изберете модел и въз основа на него посочите допълнителни изисквания.

ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИТВАНЕ/ПОРЪЧКА
Ако персонализацията се състои само в замяна или добавяне на аксесоари, може да не се наложи допълнително плащане.
Ако, обаче желаете изготвяне по поръчка такова, което предполага допълнителен труд, материали, време или риск, окончателната цена трябва да бъде договорена взаимно преди да започнем работа. При всички случаи е необходимо отделно плащане такса за изготвяне по поръчка 10% от базисната цена
Тази такса е невъзвръщаема. След като таблата по поръчка е готова, ще ви изпратя снимка за одобрение. Ако не харесвате таблата, можете в този момент да откажете поръчката си. В този случай ви връщам цената и задържам тези 10% като обезщетение.

Ако харесате снимките и сте платили пълната цена, ще ви изпратя таблата и ако не ви хареса, можете да я върнете без обяснения, но за своя сметка най-късно 7 дни след получаване. Разбира, се бих оценил вашите забележки, но вашето право да върнете изделието не се влияе от тях. При получаване, ако таблата е без никакви повреди, ще ви бъде възстановена цялата цена минус 10% те процента такса.

ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИТВАНЕ/ПОРЪЧКА