Вторият Световен Онлайн Турнир

Обърнете внимание, че името донякъде подвежда.
Свикнали сме да приемаме, че онлайн играта е лека и несериозна. Че са възможни измами и т.н. В този турнир играта не е лека, а се започва с елиминации (2 от 3 мача до 11). С напредването на състезанието мачовете стават още по-дълги.
Вноската, която дава изпращащата организация, е 1000+100 евро. Това не е малко, нали?
Всички онлайн мачове се наблюдават на живо от официален наблюдател. В началният етап, когато всеки състезател участвува в онлайн елиминация, организацията, която го представя е ЗАДЪЛЖЕНА да има наблюдател пре състезателя по време на играта. Освен това всеки състезател може допълнително да назначи 1 наблюдател при противника и той е длъжен да го приеме, дори да се състезава от вкъщи.
Финансовите условия са едни от най-благоприятните при подобни състезания. Разходите на организаторите са ограничени до 5%. Печалба не се предвижда а остатъкът се връща на изпращащата организация.
Разходите за пътни на практика се поемат от Турнира
Разходите за хотел са предварително "заработени" от пътуващите, защото те със сигурност ще получат поне 12.5% от наградния фонд. Пътуват само четиримата полуфиналисти.

Разходите на всеки участник в турнира са ограничени до ПЪРВОНАЧАЛНАТА ВНОСКА в квалификационния турнир!

Предай координатите ми на Играчи, които имат интерес да се класират за участие в Световния Онлайн Турнир.

Svilen Todorov (aka Svilo)
Humboldt 36B, Sofia 1113
Bulgaria
email: gammoncity@gmail.com
phone: +359 29024605
mobile: +359 878415549
www.gammoncity.com
skype: svilo2

Жребият за турнира ще се тегли на 10 декември и веднага ще се съобщи на играчите.

Първите няколко кръга ще се проведат онлайн при стриктни условия за живо наблюдаване на играещите. Играе се с пряка елиминация като победителят между двама съперници се излъчва от серия (2 от 3 мача до 11 точки). След излъчване на полуфиналистите, полуфиналните и финалния мач ще се изиграят в САЩ или Европа или Япония на живо. Мястото и времето за провеждане на Полуфинала и финала на Световния Онлайн Турнир ще се определят от Турнирния комитет, състоящ се от всепризнати бивши световни шампиони от САЩ, Япония и Франция.

Условията може да се видят http://bgchampionship.com/

Заявка за игра - срок 29.09.2012

За да се класирате за игра в турнира трябва да бъдете предложен от българска организация

Да играят на този турнир имат право само играчи излъчени от организации. От всяка страна могат да бъдат представени най-много 4 състезателя.

Крайният срок за излъчване на представител от всяка организация е 1 ноември 2012. Вноската за Световния турнир е 1000 + 100 евро. Те се превеждат от излъчващата организация на Турнирния комитет в САЩ. Вноските от 1000 евро формират наградния фонд и се връщат на победителите 100%. 50% за победителя, 25% за втория и по 12.5% за полуфиналистите. Така всеки полуфиналист, който ще играе НА ЖИВО в чужбина ще има с какво да плати разходите си за хотел и да му останe. От стоте eвро 50 се връщат на пътуващите полуфиналисти (по 500 евро и 200 евро според континента на финала. 50 евро от всеки играч са на разположение на организаторите в САЩ, Япония и Франция за поддържане сайт, зала, заплащане на съдията и др.п. Неизразходваните пари, ако има, се връщат на изпращащата организация.

Предложил съм на организаторите на турнири в България да проведат по един турнир за излъчване на представител за Световния Онлайн Турнир по бекгемън.

Ново! Турнирът в Сандански за излъчване на един представител

Начало 14 октомври 2012 17.00 часа. Вноска 30 евро.
Елиминация. 1-3 кръг - мач до 7т.; 4-5 кръг - мач до 9 т. Финал - мач до 11 т.
Първа награда - вноска и записване в Световния турнир.
Второ място - 400 евро
3/4 място - 200 евро.
5-8 място - 50 евро
телефон: 0888739018

От своя страна предлагам следната схема за провеждане на
Онлайн турнир за излъчване на още един представител

КВАЛИФИКАЦИОНЕН ТУРНИР за излъчване на един представител от България за Световния онлайн турнир.

16 участника. Вноска 160 лв. (16 x 160 = 2560 лв). 2560-2200лв (вноската за представителя ни 1100 евро) = 360 лв. Остатък = 360 лв. Остатъкът ще се ползва за зала, пътни на наблюдателите и разходи за комуникация. Ако от 360те лв. останат пари, ще се дадат на победителя за джобни. Всички операции в България ще се водят в България при курс 1 лев = 2 евро, а курсовата разлика също ще се даде на победителя. Ако участниците са по-малко, на победителя ще се даде право да си доплати за участието в световния турнир, но пари на ръка няма де се получат. Ако победителят не пожелае да си доплати, събраната сума ще се ползва от следващия в класирането, и. т.н., който е готов да си доплати. Ако никой не пожелае, всички вноски се връщат на участниците.

Турнирът ще бъде с пряко елиминиране.
Провеждане неделя 28 Октомври в София на живо при достатъчно заявки.
Срок за заявяване на участие 29 септември събота.
Попълнете заявка
Ако няма 16 желаещи или класирали се, за оставащите до 16 ще проведем квалификации с по 8 участника по 20 лв вноска.

Всеки, който пожелае, може да проведе квалификационен турнир и да излъчи един участник с вноска 160 лв.


Затова, на контактната форма са поканени всички, които желаят да вземат участие в квалификацията да заявят това и да посочат сумата, с която желаят да участват. В полето за Забележки посочете дали имате готовност за игра онлайн. Ако нямате готовност, но имате желание, посочете и това.

Желаещите да се състезават ще получат от мен и от вас, приятелите ми, съдействие за включване в състезанията включително и онлайн.

Чакам вашите заявки. В играта ще се включа и аз, но ако ЕДИН играч от организирана от мен квалификация е против и е посочил това в заявката си за участие, няма да играя. За това си съдействие пари не получавам.

Този текст и по-нататъшното развитие можете на следите на адрес www.svilo.com/VtoriSvetoven

Предимство винаги има текстът на горния адрес, а не разменени електронни съобщения или разговори, които може да пропуснем да осъвременим. Всеки е добре дошъл за въпроси и предложения.

ЧАКАМ ВАШИТЕ ЗАЯВКИ

Попълни заявка

Svilen Todorov (aka Svilo)
Humboldt 36B, Sofia 1113
Bulgaria
email: gammoncity@gmail.com
phone: +359 29024605
mobile: +359 878415549
www.gammoncity.com
skype: svilo2