Как да поръчаме. Начини на плащане. Доставка. Гаранция

Как да поръчаме, начини на плащане

На страниците на всеки модел, а и на страниците на отделните изделия има бутон срещу всяко изделие за покупка през PAYPAL или от кредитна карта. Това е най-лесният начин с няколко клика да се поръча и плати едновременно. Достатъчно е да сте в мрежата, и в картата да има пари... Независимо къде се намирате, на работа в Брюксел или на почивка в Гърция или на бригада в САЩ.

Когато желаете да платите не от кредитна карта или интернет.
Посочената в евро цена, умножена по 2 е цената ви в лева. Тази цена включва доставка с куриер на територията на България. Моля отбележете, че не е възможно засега да се получава от склад или магазин. Тъй като на сайта са качвани и несвалени модели отпреди много години, възможно е избраният от вас да не е наличен. Затова, особено кагато бързате с доставката, полезно е да посочите 2-3 модела в избрания ред на предпочитание. Ако заплатите предварително, с пощенски превод или по банков път, ще си спестите разноската за наложения платеж и времето, необходимо да извърша некои провeрки :)

И така, когато имам вашето плащане и вашата поръчка, аз съм готов за експедиция.
Вашата поръча трябва да съдържа
1. Пълен пощенски адрес
2. Начини за връзка - телефон, имейл, и т.н.
3. Номер на изделието и бройки - една или повече.
4. Начин на плащане.

Използвайте някой от следните НАЧИНИ ЗА ВРЪЗКА

Доставка

Ако таблата е налична, експедицията е най-късно на следващия ден. Ако не е, нормалната работа по възпроизвеждане на даден модел е около седмица. При изготвяне по поръчка - виж дефиницията на началната страница, процесът може да отнеме повече от месец. При доставките зад граница се използват срещу допълнително заплащане куриерски услуги като доставката може да се сведе до 2-3 работни дни за Европа и 5 работни дни за Америка. Доставката в България с куриер е безплатна, но наложеният платеж се плаща от клиента заедно с цената.

Гаранция

При достявка с куриер, можете да отворите изделието и да го върнете, ако не отговаря на очакването. В срок от една седмица, ако няма видими следи от използване на изделието, можете да го върнете за ваша сметка и ще ви възстановя цената му минус 10%, минус разходите по опаковане и транспорт (20-30 лв за България), ако изделието е без забележки. Ако има видими следи и/или ако са минали повече от 7 дни от датата на получаване, по моя преценка ще определя сумата за възстановяване. Не препоръчвам връщане след първите 7 дни, поради силната парична обезценка на изделието. Знаете, че автомобил 7 дни след закупуването силно се обезценява :) При по-нататъшната употреба, особено в първите години, срещу заплащане могат да бъдат извършвани различни операции по поддръжка на изделието - от доставка на резервни пулове или подмяна на пулове с друг цвят до поправка на износени или повредени части на изделието.