Къде да играем, луксозни табли за игра по поръчка или готови, принадлежности, чашки, зарове, турнирни пособия..

Табла магазин
Таблите за игра по поръчка от Свило, ръчна изработка, са известни по целия свят. Свило започна дизайн на Табли за игра през 1992. Към днешна дата има четири размера jабли за игра от Свило.Табла комплектите Джъмбо са с 50мм пулове. Те са дълги 66 см. и са малко тежички за пренасяне. И все-пак любителите на лукса ги предпочитат за игри на високо ниво и шует. Турнирната Царска табла е с пулове с диаметър 44мм. Дължината и е 62см. Това е широко приетият стандарт за турнирна табла за игра по международните турнири. Таблите за игра "Стандарт" и таблите ЗЛАТНА КОТВА са с 40мм пулове. Те имат дължина 53 cm. Много хора и някои турнирни директори все още ги използват за игра в турнири и клубове. Таблите за игра "Компакт" са с 33мм пулове. Даже таблата "Компакт" от Свило (дължина 48см.) понякога се използва за игра в турнири. Тя дава усещане за лукс и всъщност е доста по-тиха.
Табла комплект Джъмбо (65 см)

Табла комплект Джъмбо
Таблите "Джъмбо" са с месингови секретни брави със златист цвят.
Размерът е 65x43cm (26x17") в затворено състояние. Пулове: 50mm. Табла комплектите Джъмбо са луксозни табли, предназначени за игра на високо ниво или шует.

Табла комплектът Джъмбо може да бъде доставен така както изглежда на картинката или да бъде персонализиран.
По поръчка и възможно е да се изработи външност от изкуствен материал или от естествена кожа за таблата за игра Джъмбо
Персонализирана табла за игра Джъмбо от естествена кожа
ЗАПИТАЙ

Табла ЦАРСКА (62 см)
Табла комплект "Царска"

Размерът им е 60х35см. Пуловете са с диаметър 44 мм. Таблите "Царска" са с със секретни брави от месинг със златист цвят или, по избор на клиента, хромирани дълговечни брави.
Тази табла за игра е предпочитана за турнири поради размера си. Таблите за игра "Царска" дават усещане за лукс и имат дълъг живот, което е типично за таблите отСвило. . Две ценови равнища - за външност от естествена кожа и за некожена външност. Широк избор от цветови схеми за игрални повърхности. Избор за цвят на външността. Избор на чашки за зарове. Избор на цвят на пуловете.
ЗАПИТАЙ King Size exterior
Таблите "Царска" са луксозни изделия, предназначени за турнири, игра на високо ниво или шует. Царската табла може за се доставя с широк избор на външен цвят, цвят на пуловете и размер на прецизните зарове. ЗАПИТАЙ
Табла ЗЛАТНА КОТВА (53 см) Табла ЗЛАТНА КОТВА Таблите ЗЛАТНА КОТВА (SB40) и таблите СТАНДАРТ (S40) имат един и същ размер (53x64 см в отворено положение) . Всъщност, Златна котва беше замислена като усъвършенстване на модела СТАНДАРТ, но и двата модела продължават собственото си развитие през последните 10 години. Таблите Златна Котва доставят усещане за лукс, за лека игра и дълго живот. Секретни брави със златист цвят.
ЗАПИТАЙ
Табла СТАНДАРТ (53 см.)

Табла комплект СТАНДАРТ Таблите СТАНДАРТ (53 см) - модел S40 са с 40 мм. пулове. Размерът им е 53й65 см. в отворено състояние. Това е турнирна табла.
Табла комплектите от Свило доставят лукс, лека игра и са с дълъг живот.
Таблите са с вложени или оцветени игрални повърхности.
Всеки табла комплект е снабден с прочутите кожени чашки за зарове от Свило
ЗАПИТАЙ

Табла комплект КОМПАКТ (48 см.)
Табла комплект КОМПАКТ
Таблите КОМПАКТ с с 33мм пулове. Размерът им е 48х54 см в отворено състояние

ЗАПИТАЙ
Инвентар за табла ценоразпис

Инвентар за табла. Готови изделия, Ценоразпис и Процедура за изготвяне по поръчка

Готови изделия

На сайтовете по-долу са дадени цени в евро и плащане с кредитна карта. Ако нямате такава възможност, не се натъжавайте. Изберете си изделие, запишете си номера и цената му. ПЪРВО изберете базисен модел и след това попълнете формуляр за поръчка
Посочените размери са при затворено положение. Цените включват опаковка и транспорт.
S50 Джъмбо @ 600.00 EUR е луксозна (64x40 cm) Табла за игра с диаметър на пула 50 mm .

Кожена табла Джъмбо S50L @ 720.00 EUR Изготвена от естествена кожа (64x40 cm) Табла за игра с диаметър на пула 50 mm .


S44 Царска табла @ 300.00 EUR Голяма турнирна (60x35 cm.) Табла за игра с 44 mm (1.75") диаметър на пула.

кожена S44 Царска табла @ 432.00 EUR голяма турнирна (60x35 cm.) кожена Табла за игра с 44 mm диаметър на пула.


S40 Стандартна табла @ 192.00 EUR Стандартна (52x33 cm) турнирна табла за игра с 40 mm checker diameter с дълговечни хромирани ключалки.

Кожена табла S40 Стандартна @ 300.00 EUR Кожена табла за игра Стандарт (52x33 cm) турнирен размер 40 mm (1.50") диаметър на пула, дълговечни хромирани ключалки.


SB40 Златна Котва @ 198.00 EUR е (52x33 cm) модел на табла за игра с 40 mm c месингови цифрови брави.

Кожена SB40 Златна Котва @ 300.00 EUR is (52x33 cm)КОЖЕН модел на табла за игра с 40 mm пул, с месингови цифрови брави.


S33 Компактна @ 192.00 EUR табла за игра с 33 mm диаметър на пула


Таблите за игра "Свило" са луксозни, на тях се играе леко и са дълговечни. Всеки табла комплект съдържа чашки за зарове от естествена кожа..


Освен това имате избор от Кожени чашки за зарове @ 36.00 EUR . За да видите повече модели цветове, размери и цени, отваряйте хипервръзките. Можете да избирате също и Прецизни зарове @ 36.00 ,Външност, Игрално поле, цветове на пуловете.


Персонализиране

Можете да персонализирате табла комплект като бъдат сменени цветът на пуловете, цветът на чашките за зарове, моделът на чашките за зарове, цветът или размерът на заровете, размерът и цветът на контриращия куб. Персонализирането на табла комплект най-често е безплатно, ако има техническа възможност (размери, наличност и т.н). Необходимо е, обаче, да попитате преди да купите. В някои случаи се налага доплащане или въобще е невъзможно.

Табли за игра по поръчка

Таблата за игра може да се направи по поръчка съгласно изискванията на клиента. Той може да избере размера на таблата си ( налични са 4 размера), материал и цвят на външност, материал и комбинация от цветовете на игралното поле, вид на дръжката, вид размер и цвят на чашките за зарове, тип, размер и цвят на заровете. Размер на контриращия куб.
Може да се поръча различен печат върху външната страна, върху игралното поле, в преградната област за пулове или върху чашките за зарове.

В българската версия на сайта виждате широк набор от размери и цени, но най-пълен набор ще видите в английската версия .
Ако перснализацията се състои само в замяна или добавяне на аксесоари, най-верлоятно няма да е необходимо допълнително плащане.

Изготвяне по поръчка

Ако, желаете изготвяне по поръчка, такова което предполага допълнителен труд, материали, време или риск, окончателната цена трябва да бъде договорена взаимно преди да започнем работа.
За целта първо изберете базисен модел и след това попълнете формуляр за поръчка
Не се притеснявайте. И след попълването на формуляра вашата поръчка не е окончателна. След като потвърдя окончателно и вие платите, чак тогава вашата поръчка е окончателна и ще бъде изпълнена.
При изготвяне на таблата за игра по поръчка има рискове. Понякога може да ви поискам невъзвръщаем 10% аванс. Той е гаранция за мен в случаи като (например) ако не постигнем договорка, ако промените, които вие желаете са неприемливи, не могат да се обезпечат съответни материали, рискът при изговянето е неприемлив, и т.н.)- ще върна пълната цена (ако е платена) минус 10%. Това означава, че когато започнете дълги преговори рискувате тези 10%. Аз също рискувам моето време, материалите и времето и усилията на други хора.

След като таблата по поръчка е готова, ще ви изпратя снимка за одобрение. Ако не харесвате таблата, можете в този момент да откажете поръчката си. В този случай ви връщам 90% от цената и задържам 10% като обезщетение.

Ако харесате снимките и сте платили пълната цена, ще ви изпратя таблата. Ако не ви хареса, можете да я върнете без обяснения, но за своя сметка най-късно 7 дни след получаване. При получаване, ако таблата е без никакви повреди, ще ви бъде възстановена цялата цена минус 10%. Разбира, се бих оценил вашите забележки, но вашето право да върнете изделието не се влияят от тях.

Главна Мачове-англ. Мачове - БГ Чашки за зарове Прецизни зарове Галерия svilo.com Табла по поръчка Поверителност Гаранция Контакти

Copyright (c) 1996 - 2013 Svilen Todorov. All Rights Reserved.